Receptas / Gintarinis elis
Informacija
Kiekis:
34 litrai
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. balandžio 29 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. gegužės 1 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
22
|
|
IBU/OG:
0.61
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Wikingmalt pilsnerio salyklas | 4.0 | 4.500 | 67.2 | |
Bazinis salyklas | 3.0 | 1.400 | 20.9 | |
karamelinis salyklas | 220.2 | 0.600 | 9.0 | |
Cukrus | 0.0 | 0.200 | 3.0 | |
6.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Target (U.K.) | 10.5 | 27 | 60 | |
Aurora | 9.0 | 12 | 30 | |
airiška kerpena | 0.0 | 5 | 15 | |
Styrian Bobek | 6.9 | 15 | 15 | |
59 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 22.0 | 75 |