Receptas / Kūzia
Informacija
Kiekis:
10 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gruodžio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. sausio 2 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
30
|
|
EBC:
56
|
|
IBU/OG:
0.50
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 1.900 | 61.3 | |
Miuncheno salyklas | 14.0 | 1.000 | 32.3 | |
CaraCrystal | 238.2 | 0.100 | 3.2 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' | 1281.0 | 0.100 | 3.2 | |
3.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 3.0 | 40 | 60 | |
Saaz (Czech) | 3.0 | 20 | 10 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 | 12.0 | 74 |
Pastabos
Vanduo: Ca 69 Mg 17 Na 28 Cl 93 SO4 2 HCO3 206 RA 69
Užpylimas 1:2.6
2gr CaSO4 į mentalą. Teorinis pH 5,59
Galutinis vanduo
Ca:101 Mg:17 Na:28 Cl:93 SO4:82 HCO3 206
Užpylimas 1:2.6
2gr CaSO4 į mentalą. Teorinis pH 5,59
Galutinis vanduo
Ca:101 Mg:17 Na:28 Cl:93 SO4:82 HCO3 206
Dainius
2012 m. Gruodžio 8 d.zaltys
2013 m. Sausio 31 d.