Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gruodžio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. kovo 28 d.

Parametrai

OG:
1.040
FG:
1.007
ABV:
4.3 %
IBU:
25
EBC:
9
IBU/OG:
0.62
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiškas pilsnerio salyklas 7.0 4.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.400
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.200
      4.600

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Perle 7.5 15 60
Hallertau Perle 7.5 15 30
Airiška kerpena 0.0 5 15
Hallertau Mittelfruh 4.6 15 15
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 82

Pastabos

Salinimas
55 > 30 min
65 > 60 min
Tekinimas
78

Pirmine fermentacija
pirma para ~18 veliau ~15
Prisijungę aludariai