Receptas / Kooperatinis Midus
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gruodžio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 21 d.
Parametrai
OG:
1.097
|
|
FG:
1.022
|
|
ABV:
9.8 %
|
|
IBU:
4
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.05
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Medus | 2.0 | 5.000 | 100.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Ąžuolo žievė | 0.0 | 20 | 60 | |
Kadagio uogos | 1.0 | 25 | 60 | |
Kadagio uogos | 1.0 | 25 | 30 | |
Čiobreliai | 0.0 | 10 | 30 | |
Liepžiedžiai | 0.0 | 20 | 30 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Bendras virimas su midininku Stungiu @ alaus dirbtuves.
Virti apie valanda (priklauso nuo virimo intensyvumo) nugraibant putas kol putos nebesusidaro. Tada prieskoniai pagal laika.
OG 1.096
Virti apie valanda (priklauso nuo virimo intensyvumo) nugraibant putas kol putos nebesusidaro. Tada prieskoniai pagal laika.
OG 1.096
Vajezus
2014 m. Balandžio 23 d.Medu visa iskart virem. ir saldumo uzteko nes alaus mieles sustojo pakankamai palikusios cukru.
vidmantask
2014 m. Balandžio 25 d.Peckelis
2014 m. Balandžio 25 d.vidmantask
2014 m. Balandžio 28 d.vidmantask
2014 m. Balandžio 29 d.