Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gruodžio 16 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. balandžio 12 d.

Parametrai

OG:
1.045
FG:
1.012
ABV:
4.3 %
IBU:
37
EBC:
8
IBU/OG:
0.81
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 5.0 5.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 25 65
Saaz (Czech) 4.0 10 10
Saaz (Czech) 4.0 5 5
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Ale 514 12.0 73

Komentarai

  • Tomas

    2013 m. Balandžio 12 d.
    Biržų salyklas yra labai geras, bent jau lyginant su Maltosa.
  • nuolaida

    2013 m. Balandžio 13 d.
    Jei su juo nieko nedaryti, o tik sumalti, tai skonios jis neturi daug
  • Peckelis

    2013 m. Balandžio 13 d.
    Tik norėjau paklaust - ką turite galvoje sakydami, kad salyklas Biržų.
  • nuolaida

    2013 m. Balandžio 13 d.
    Bazinių salyklų yra daug. Vienas jų lietuviškas Biržų
  • Peckelis

    2013 m. Balandžio 13 d.
    Tai čia gal savasalus.lt salyklas "nuo Biržų krašto". Taip sakant, gal ir netikslu, bet su geografine nuoroda:))
Prisijungę aludariai