Receptas / Hoeklonas
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
4.4 %
|
|
IBU:
12
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.25
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.300 | 39.8 | |
BREWFERM Pils salyklas | 3.0 | 1.000 | 30.6 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.650 | 19.9 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.320 | 9.8 | |
3.270 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (U.S.) | 4.0 | 20 | 60 | |
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 13 | 0 | |
33 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 12.0 | 68 |
Pastabos
2 apelsinų žievė - 15min.
7g kalendros - 15min.
Styrian Golding - išjungus ugnį palikta 30min.
7g kalendros - 15min.
Styrian Golding - išjungus ugnį palikta 30min.
Žaldokas
2012 m. Gruodžio 18 d.runce
2012 m. Gruodžio 20 d.