Receptas / 2013
Informacija
Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
63 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gruodžio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 7 d.
Parametrai
OG:
1.124
|
|
FG:
1.025
|
|
ABV:
13.0 %
|
|
IBU:
49
|
|
EBC:
51
|
|
IBU/OG:
0.40
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter | 6.0 | 4.000 | 38.1 | |
Pearl Pale Ale | 6.0 | 4.000 | 38.1 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.000 | 9.5 | |
Karamelizuotas cukrus | 150.1 | 1.000 | 9.5 | |
Brown Malt | 150.1 | 0.500 | 4.8 | |
10.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 80 |
Pastabos
18 L eksperimentuojasi, likutis koks 20 L užpiltas ant 1214 likučio su MauriBrew Ale 514
zaltys
2013 m. Sausio 24 d.Dainius
2013 m. Sausio 24 d.zaltys
2013 m. Sausio 24 d.Dainius
2013 m. Sausio 24 d.zaltys
2013 m. Sausio 24 d.