Receptas / Baltijos porteris v2
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 28 d.
Parametrai
OG:
1.070
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
7.0 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
63
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Miuncheno salyklas | 20.0 | 6.000 | 86.3 | |
CaraCrystal | 230.2 | 0.500 | 7.2 | |
Special B | 350.3 | 0.300 | 4.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.150 | 2.2 | |
6.950 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hersbrucker (German) | 4.0 | 40 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 20 | 20 | |
Willamette | 5.7 | 30 | 20 | |
Willamette | 5.7 | 10 | 5 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 (3-ia karta) | 300.0 | 77 |
Pastabos
http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/45-baltijos-porteratorius All-grain versija
Gytis
2013 m. Vasario 14 d.DonVytautas
2013 m. Vasario 14 d.Gytis
2013 m. Vasario 15 d.DonVytautas
2013 m. Vasario 15 d.erstikis
2013 m. Vasario 15 d.