Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 28 d.

Parametrai

OG:
1.070
FG:
1.016
ABV:
7.0 %
IBU:
27
EBC:
63
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Miuncheno salyklas 20.0 6.000
CaraCrystal 230.2 0.500
Special B 350.3 0.300
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.150
      6.950

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hersbrucker (German) 4.0 40 60
Hersbrucker (German) 4.0 20 20
Willamette 5.7 30 20
Willamette 5.7 10 5
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 (3-ia karta) 300.0 77

Pastabos

http://www.atvirasalus.lt/alus/receptas/45-baltijos-porteratorius All-grain versija

Komentarai

  • Gytis

    2013 m. Vasario 14 d.
    kaip žadi fermentuoti, kokioje temperatūroje?
  • DonVytautas

    2013 m. Vasario 14 d.
    9-11C, rusyje
  • Gytis

    2013 m. Vasario 15 d.
    Bus bock'as, labai gerai :)
  • DonVytautas

    2013 m. Vasario 15 d.
    Jei tiksliau - tradicinis Bock'as? Ir kuo siuo atveju jis skiriasi nuo Baltijos porterio, nes stiliaus aprasymai labai panasus? :)
  • erstikis

    2013 m. Vasario 15 d.
    Pagal stilių aprašymą šiame puslapyje matau tik vieną skirtumą: Baltijos porteryje naudojami karameliniai salyklai, o Tradiciniame Bock aluje karameliniai salyklai nėra minimi.
Prisijungę aludariai