Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
77 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 7 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. sausio 19 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.016
ABV:
5.3 %
IBU:
27
EBC:
20
IBU/OG:
0.48
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.500
Karamelinis salyklas (iš Alutekso) 240.2 0.200
      3.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.9 8 60
Cascade 6.0 7 45
Cascade 6.0 7 15
Cascade (šaltam) 6.0 15 0
      37  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 6.0 72

Pastabos

Salinimas:
• pilama 7L / 57ºC vandens;
• 10 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• 70 min ~65ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+13L);

Fermentacija:
pirminė - 5 dienos
antrinė - 2 dienos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.6

(1 balsas)

Prisijungę aludariai