Receptas / Saison Buffalo
Informacija
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
20
|
|
IBU/OG:
0.58
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Brewferm Wheat ekstraktas (sausas) | 8.0 | 1.000 | 39.7 | |
Brewferm Amber ekstraktas (sausas) | 36.0 | 1.000 | 39.7 | |
Konditerinis cukrus (rudas) | 30.0 | 0.400 | 15.9 | |
Konditerinis cukrus (rudas) - priming | 30.0 | 0.120 | 4.8 | |
2.520 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
EKG (East Kent Goldings) (U.K.) | 4.8 | 10 | 75 | |
Styrian Bobek (Czech) | 6.9 | 25 | 75 | |
EKG (East Kent Goldings) (U.K.) | 4.8 | 10 | 15 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WYeast 3724 Belgian Saison Yeast | 10.0 | 75 |
Pastabos
Virtas Tailande, Koh Samui saloje specialiai garsiausiam šios salos buivolui - buivolų kovų nugalėtojui veteranui (visa istorija čia: http://tikrasalus.lt/2010/07/23/verdame-saison-de-koh-samui/). Galutiniam rezultatui įtakos turėjo salos laukinės mielės:)