Receptas / Witautas
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
58 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. sausio 28 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.38
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vokiškas kvietinis salyklas (šviesus) | 4.0 | 3.000 | 49.2 | |
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 1.500 | 24.6 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.000 | 16.4 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.500 | 8.2 | |
Medus | 2.0 | 0.100 | 1.6 | |
6.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfruh | 5.0 | 30 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 5.0 | 20 | 10 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 |
Pastabos
12L 73C -> 66C salinimas 1h, nutekinti. viso 6L misos
+6L 95C -> 72C pauzė 30min
+10L 85C -> 78C pauzė 15min, nutekinti. viso 22L misos
10min iki virimo pabaigos 5g kalendros, 7g šviežio apelsino žievės, 3g kmynų
+6L 95C -> 72C pauzė 30min
+10L 85C -> 78C pauzė 15min, nutekinti. viso 22L misos
10min iki virimo pabaigos 5g kalendros, 7g šviežio apelsino žievės, 3g kmynų