Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
58 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 25 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. sausio 28 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.014
ABV:
4.9 %
IBU:
19
EBC:
8
IBU/OG:
0.38
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiškas kvietinis salyklas (šviesus) 4.0 3.000
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 1.500
Kvietiniai dribsniai 3.0 1.000
Vienos salyklas 7.0 0.500
Medus 2.0 0.100
      6.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfruh 5.0 30 60
Hallertau Mittelfruh 5.0 20 10
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss 12.0 73

Pastabos

12L 73C -> 66C salinimas 1h, nutekinti. viso 6L misos
+6L 95C -> 72C pauzė 30min
+10L 85C -> 78C pauzė 15min, nutekinti. viso 22L misos
10min iki virimo pabaigos 5g kalendros, 7g šviežio apelsino žievės, 3g kmynų
Prisijungę aludariai