Informacija

Kiekis:
18 litrų
Efektyvumas:
81 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 19 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.013
ABV:
6.0 %
IBU:
28
EBC:
24
IBU/OG:
0.48
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Viking Malt) 5.0 3.750
Melanoidinas 70.1 0.500
Karamelinis salyklas (iš Alutekso) 240.2 0.150
      4.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo 9.6 15 60
Amarillo 9.6 20 15
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 10.0 78

Pastabos

Salinimas:
• pilama 8L / 57ºC vandens;
• 8 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• 70 min ~65ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užverdama, supilama atgal;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+14L);

Fermentacija:
pirminė - aštuonios dienos
antrinė - be antrinės
Prisijungę aludariai