Receptas / Tito
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 24 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
0.45
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.500 | 70.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 20.0 | |
Melanoidinas | 70.1 | 0.500 | 10.0 | |
5.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Amarillo (į pirmą misos lašą) | 10.1 | 10 | 60 | |
Amarillo | 10.1 | 20 | 15 | |
Amarillo | 10.1 | 20 | 5 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Pastabos
Salinimas:
50-53C - 10min (tik bazinis)
65-68C - 60 min
Tekinti 76C vandeniu
Virti 60 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min
Gręžinio vanduo + 2gr CaCl2/10L
50-53C - 10min (tik bazinis)
65-68C - 60 min
Tekinti 76C vandeniu
Virti 60 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min
Gręžinio vanduo + 2gr CaCl2/10L