Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
76 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 24 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.013
ABV:
5.8 %
IBU:
26
EBC:
17
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.500
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Melanoidinas 70.1 0.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo (į pirmą misos lašą) 10.1 10 60
Amarillo 10.1 20 15
Amarillo 10.1 20 5
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

Salinimas:
50-53C - 10min (tik bazinis)
65-68C - 60 min

Tekinti 76C vandeniu
Virti 60 min
Airiška kerpena - 5gr - 15 min

Gręžinio vanduo + 2gr CaCl2/10L
Prisijungę aludariai