Informacija

Kiekis:
13 litrų
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. spalio 5 d.

Parametrai

OG:
1.091
FG:
1.016
ABV:
9.7 %
IBU:
94
EBC:
9
IBU/OG:
1.04
dominuoja apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 4.000
Konditerinis cukrus (baltas) 1.0 0.500
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.500
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.150
      5.150

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Northern Brewer (German) 10.4 50 60
Brewer's Gold (German) 6.5 50 10
Brewer's Gold (German) (sausas apyniavimas) 6.5 50 0
      150  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 5.0 82

Pastabos

Salinimas:
~64-66°C - 90 min. + 5g CaSO4
~9 litrų mentalo pavirinimas - 10 min.
--> 80˚C
Išviso 120 min.
pH ~ 5,1

Prieš verdant: G = 1,072 V = 13,0 l

Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~20°C

Norėjau naudot Wyeast 3522 | Belgian Ardennes mieles, bet neužgyveno.
Prisijungę aludariai