Informacija

Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 19 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.014
ABV:
7.1 %
IBU:
19
EBC:
34
IBU/OG:
0.28
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Čekiškas pilsnerio salyklas 3.0 2.500
Cukrus 0.0 0.300
Miuncheno salyklas 15.0 0.300
Special B 400.3 0.200
      3.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (Czech) 3.0 35 60
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 1214 40.0 80

Pastabos

Starteris didesniam virimui.
Salinimas maiše. ~65-66C.
Vanduo:
97/3 Distiliuotas/"Rasa" Medium +2gr CaSO4; 1gr NaHCO3
Ca: 50 Mg: 5 Na: 36 Cl: 66 SO4: 77 HCO3: 56
Prisijungę aludariai