Receptas / Démarreur
Informacija
Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. sausio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 19 d.
Parametrai
OG:
1.068
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
7.1 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
34
|
|
IBU/OG:
0.28
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Čekiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.500 | 75.8 | |
Cukrus | 0.0 | 0.300 | 9.1 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 0.300 | 9.1 | |
Special B | 400.3 | 0.200 | 6.1 | |
3.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 3.0 | 35 | 60 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 1214 | 40.0 | 80 |
Pastabos
Starteris didesniam virimui.
Salinimas maiše. ~65-66C.
Vanduo:
97/3 Distiliuotas/"Rasa" Medium +2gr CaSO4; 1gr NaHCO3
Ca: 50 Mg: 5 Na: 36 Cl: 66 SO4: 77 HCO3: 56
Salinimas maiše. ~65-66C.
Vanduo:
97/3 Distiliuotas/"Rasa" Medium +2gr CaSO4; 1gr NaHCO3
Ca: 50 Mg: 5 Na: 36 Cl: 66 SO4: 77 HCO3: 56