Receptas / Black Great Zealand ESB
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 6 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. vasario 7 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
38
|
|
EBC:
65
|
|
IBU/OG:
0.67
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 7.0 | 3.500 | 86.4 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 900.7 | 0.300 | 7.4 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.250 | 6.2 | |
4.050 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Pacific Jade (New Zealand) | 10.0 | 10 | 45 | |
Motueka (New Zealand) | 5.5 | 5 | 30 | |
Pacific Jade (New Zealand) | 10.0 | 10 | 30 | |
Motueka (New Zealand) | 5.5 | 10 | 15 | |
Pacific Jade (New Zealand) | 10.0 | 10 | 15 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Ale 514 | 12.0 | 73 |
Pastabos
Grįžtant po darbo gimė idėja išsivirti ESB, kuris būtų juodas. Taip po 6.5 val. fermenteryje atsirado šis alus.
konung
2013 m. Vasario 7 d.AJ
2013 m. Vasario 7 d.vapas
2013 m. Vasario 7 d.