Receptas / Baltukas
Informacija
Parametrai
|
OG:
1.056
|
|
|
FG:
1.012
|
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
|
IBU:
18
|
|
|
EBC:
8
|
|
|
IBU/OG:
0.32
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
| Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
|---|---|---|---|---|
| Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.0 | 2.000 | 44.4 | |
| Pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.000 | 44.4 | |
| Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 11.1 | |
| 4.500 |
Apyniai
| Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
|---|---|---|---|---|
| Saaz (Czech) | 4.0 | 30 | 60 | |
| Džiovintos apelsinų žievelės | 0.0 | 20 | 10 | |
| Kalendra | 0.0 | 10 | 10 | |
| Saaz (Czech) | 4.0 | 15 | 10 | |
| 75 |
Mielės
| Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
|---|---|---|---|
| Brewferm Blanche | 12.0 | 79 |
Pastabos
Dribsniai pavirti 3 min.
Kerpena 3 gr. 15 min.
Kerpena 3 gr. 15 min.
