Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 13 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. spalio 8 d.

Parametrai

OG:
1.068
FG:
1.019
ABV:
6.4 %
IBU:
29
EBC:
12
IBU/OG:
0.42
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 4.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.300
Konditerinis cukrus (rudas) 50.0 0.400
Vienos salyklas 7.0 0.200
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.100
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 50 60
Juodieji pipirai, stambiai sutrinti 0,25 šaukštelio 1.0 1 5
Kalendra, stambiai sutrinta 0,25 šaukštelio 1.0 1 5
Apelsino žievelės 0,5, tarkuotos 1.0 1 5
Saaz (Czech) 4.0 55 5
      108  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 12.0 72

Pastabos

Salinti prie 49 °C 20 minučių. Pakelti iki 66 °C 60 minučių. Cukrų dėti 5 minutės iki virimo pabaigos.

Receptas iš Zymurgy May/June 2008
Prisijungę aludariai