Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 14 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. kovo 5 d.

Parametrai

OG:
1.086
FG:
1.016
ABV:
9.1 %
IBU:
28
EBC:
18
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 5.500
Vienos salyklas 7.0 2.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.600
Brewferm Aroma 150.1 0.200
      8.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Mittelfrüh 4.2 25 60
Hallertau Hersbrucker (German) 3.7 25 60
Saaz (Czech) 4.0 25 30
Nelson Sauvin (New Zealand) 13.0 10 10
      85  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 12.0 81

Pastabos

Užpylimas 60 - 20 min. (salinimas prie 55)
--->64
64 - 40 min.
64--->67
67 - 30 min.

Tekinimas prie 72

Komentarai

  • Kazo

    2013 m. Vasario 16 d.
    Ačiū už patarimą. Ale mėgstu eksperimentuot; mielės jau užduotos, tad nebeišimsiu :)
Prisijungę aludariai