Receptas / Flamandas pirmasis
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 14 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. kovo 5 d.
Parametrai
OG:
1.086
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
9.1 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.32
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 5.500 | 66.3 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 2.000 | 24.1 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.600 | 7.2 | |
Brewferm Aroma | 150.1 | 0.200 | 2.4 | |
8.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Hallertau Mittelfrüh | 4.2 | 25 | 60 | |
Hallertau Hersbrucker (German) | 3.7 | 25 | 60 | |
Saaz (Czech) | 4.0 | 25 | 30 | |
Nelson Sauvin (New Zealand) | 13.0 | 10 | 10 | |
85 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 12.0 | 81 |
Pastabos
Užpylimas 60 - 20 min. (salinimas prie 55)
--->64
64 - 40 min.
64--->67
67 - 30 min.
Tekinimas prie 72
--->64
64 - 40 min.
64--->67
67 - 30 min.
Tekinimas prie 72
Kazo
2013 m. Vasario 16 d.