Receptas / Coffee stout
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. vasario 17 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. birželio 10 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
5.6 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
103
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pearl Pale Ale | 6.0 | 3.000 | 54.5 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 1.000 | 18.2 | |
Special B | 400.6 | 0.500 | 9.1 | |
Brown Malt | 150.2 | 0.400 | 7.3 | |
Skrudinti miežiai | 1001.6 | 0.400 | 7.3 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 801.2 | 0.200 | 3.6 | |
5.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 50 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 25 | 5 | |
75 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 11.0 | 80 |