Receptas / Libra
Informacija
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.000 | 78.4 | |
Miuncheno salyklas (savadarbis) | 70.1 | 1.000 | 19.6 | |
Acid malt | 6.0 | 0.100 | 2.0 | |
5.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 15.0 | 15 | 45 | |
Hersbrucker (German) | 4.1 | 15 | 15 | |
Hersbrucker (German) | 4.1 | 15 | 5 | |
Hersbrucker (German) | 4.1 | 20 | 0 | |
65 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WYEST 2565 Kölsch | 125.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas:
53-50C - 10 min +2gr CaCl2+1gr MgSO4/10L
66-65C - 60 min
Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L
5gr Airiškos kerpenos - 15 min
53-50C - 10 min +2gr CaCl2+1gr MgSO4/10L
66-65C - 60 min
Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L
5gr Airiškos kerpenos - 15 min
justinas
2013 m. Kovo 17 d.