Informacija

Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 1 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 18 d.

Parametrai

OG:
1.064
FG:
1.018
ABV:
6.0 %
IBU:
20
EBC:
9
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 2.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.000
Vienos salyklas 7.0 0.500
Medus 2.0 0.300
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 0.100
      3.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) 6.9 10 60
East Kent Golding (U.K.) 6.9 15 20
East Kent Golding (U.K.) 6.9 15 1
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safbrew T-58 6.0 72

Pastabos

salinimas:
50C - 20 min.
64C - 70 min.
kalendra traiškyta 1 šaukštelis - 10 min.
2 apelsinų žievelės - 10 min.
Prisijungę aludariai