Informacija

Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 9 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. kovo 1 d.

Parametrai

OG:
1.090
FG:
1.024
ABV:
8.6 %
IBU:
135
EBC:
28
IBU/OG:
1.50
dominuoja apynių skonis

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Munich salyklas 15.0 5.000
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Centennial 11.2 25 30
Centennial 11.2 25 25
Centennial 11.2 25 20
Centennial 11.2 25 15
Centennial 11.2 25 10
Centennial 11.2 25 5
Centennial 11.2 25 0
Centennial 11.2 25 0
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 6.0 73

Pastabos

Salinimas:
~62-66°C - 180 min. + 9g CaSO4
~10 litrų mentalo pavirinimas - 10 min.
Išviso 210 min.
pH ~ 5,3

Prieš verdant: G = 1,080 V = 13,0 l

Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~20°C

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

6.4

(2 balsai)

Prisijungę aludariai