Receptas / MN Lageris
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 12 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. kovo 29 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.37
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 3.000 | 50.0 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 3.000 | 50.0 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (German) | 7.5 | 25 | 60 | |
Perle (German) | 7.5 | 25 | 5 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Saflager W34/70 II Karta | 120.0 | 88 |
Pastabos
Salynimas 68ºC @ 90min
Fermentacija:
pirminė -12 dienų
antrinė -7 dienos
Fermentacija:
pirminė -12 dienų
antrinė -7 dienos