Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 12 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. kovo 29 d.

Parametrai

OG:
1.054
FG:
1.006
ABV:
6.2 %
IBU:
20
EBC:
10
IBU/OG:
0.37
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto 5.0 3.000
Vienos salyklas 7.0 3.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (German) 7.5 25 60
Perle (German) 7.5 25 5
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Saflager W34/70 II Karta 120.0 88

Pastabos

Salynimas 68ºC @ 90min

Fermentacija:
pirminė -12 dienų
antrinė -7 dienos
Prisijungę aludariai