Informacija

Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
58 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 17 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 11 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.010
ABV:
5.0 %
IBU:
19
EBC:
11
IBU/OG:
0.40
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Vokiškas „Pilsner“ salyklas 3.0 1.000
Tipple Pale Ale 6.0 1.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.000
CaraRed 40.0 0.250
Weyermann Cara-pils 5.0 0.250
Avižiniai dribsniai 4.0 0.120
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.050
Kukurūzų dribsniai 2.0 0.050
      3.720

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 15.0 5 65
Airiška kerpena 1.0 5 15
Hersbrucker (German) 4.1 8 10
Summit 17.0 5 5
      23  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 80

Pastabos

Salinimas - 55C
Salinimas - 68C
Tekinimas - 78C

Nuotraukos

Komentarai

  • Gytis

    2013 m. Balandžio 12 d.
    Man tai mielės kelia daugiausia abejonių. Kodėl nenaudoti kokių nors kvietinio ar witbiero mielių?
  • runce

    2013 m. Balandžio 12 d.
    S33 ir yra witbiero mielės, gal ne visai tipinės, bet yra. aš ir sakyčiau, kad marmalas, nieko jame neatskirsi, o jei kas blogai gausis, nežinosi kodėl
  • Peckelis

    2013 m. Balandžio 12 d.
    Taisykit, jei klystu, bet karamelinis salyklas, iškeliantis EBC ir noras gauti alų "baltas" kažkaip nesusiraišioja
  • Modeslovas

    2013 m. Balandžio 12 d.
    Cara hell , cara pils naudoja kviečiui vietoj dalies pils salyklo. Manau ir cara red čia bus savo vietoj.
  • mindex

    2013 m. Balandžio 18 d.
    Saldumo ir kartumo skonis supylus i fermenteri 9 balai :)
    isimta Pale-ale 0.8kg, kad visko tiek nebutu :)
Prisijungę aludariai