Receptas / Baltas #1
Informacija
Kiekis:
14 litrų
Efektyvumas:
58 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. kovo 17 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 11 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.0 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
11
|
|
IBU/OG:
0.40
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vokiškas „Pilsner“ salyklas | 3.0 | 1.000 | 26.9 | |
Tipple Pale Ale | 6.0 | 1.000 | 26.9 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.000 | 26.9 | |
CaraRed | 40.0 | 0.250 | 6.7 | |
Weyermann Cara-pils | 5.0 | 0.250 | 6.7 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.120 | 3.2 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.050 | 1.3 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.050 | 1.3 | |
3.720 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citra | 15.0 | 5 | 65 | |
Airiška kerpena | 1.0 | 5 | 15 | |
Hersbrucker (German) | 4.1 | 8 | 10 | |
Summit | 17.0 | 5 | 5 | |
23 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 80 |
Pastabos
Salinimas - 55C
Salinimas - 68C
Tekinimas - 78C
Salinimas - 68C
Tekinimas - 78C
Gytis
2013 m. Balandžio 12 d.runce
2013 m. Balandžio 12 d.Peckelis
2013 m. Balandžio 12 d.Modeslovas
2013 m. Balandžio 12 d.mindex
2013 m. Balandžio 18 d.isimta Pale-ale 0.8kg, kad visko tiek nebutu :)