Receptas / Aviža
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gegužės 26 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. birželio 2 d.
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.9 %
|
|
IBU:
41
|
|
EBC:
67
|
|
IBU/OG:
0.68
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.800 | 85.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.400 | 5.9 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.300 | 4.4 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Roasted Black' | 1401.1 | 0.100 | 1.5 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.100 | 1.5 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 900.7 | 0.100 | 1.5 | |
6.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Kent Golding (U.K.) | 5.5 | 60 | 50 | |
Kent Golding (U.K.) | 5.5 | 40 | 30 | |
100 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Starteris su Nottingham | 12.0 | 75 |