Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gegužės 28 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugpjūčio 2 d.

Parametrai

OG:
1.041
FG:
1.003
ABV:
4.9 %
IBU:
21
EBC:
34
IBU/OG:
0.53
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 4.0 4.950
Karamelinis 230.2 0.750
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 1200.9 0.050
      5.750

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 14.9 15 65
Magnum 14.9 5 10
Magnum 13.0 6 0
      26  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mėgiamos iš šaldytuvo 12.0 92

Pastabos

Batch Notes:
Strike for 35C, rest 20′.
slowly (20′) heat 1/3 to 65C, rest up to 25′.
slowly bring to boil, boil up to 25′.
Add back, T=52C, rest 5′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil up to 25′.
Add back, T=65C, rest up to 50′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil 5′.
Add back for mashout (77C).

Komentarai

  • GiN

    2011 m. Liepos 31 d.
    Lageris su S-04?
  • g12

    2011 m. Rugpjūčio 1 d.
    Tipo editinau seną receptą, realiai jį ir prašepau, todėl mielės ir apyniai liko iš ten. Kada nors pakeisiu.
Prisijungę aludariai