Receptas / Tryliktos dienos čekiškas ladžeris
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. gegužės 28 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugpjūčio 2 d.
Parametrai
OG:
1.041
|
|
FG:
1.003
|
|
ABV:
4.9 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
34
|
|
IBU/OG:
0.53
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 4.0 | 4.950 | 86.1 | |
Karamelinis | 230.2 | 0.750 | 13.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' | 1200.9 | 0.050 | 0.9 | |
5.750 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mėgiamos iš šaldytuvo | 12.0 | 92 |
Pastabos
Batch Notes:
Strike for 35C, rest 20′.
slowly (20′) heat 1/3 to 65C, rest up to 25′.
slowly bring to boil, boil up to 25′.
Add back, T=52C, rest 5′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil up to 25′.
Add back, T=65C, rest up to 50′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil 5′.
Add back for mashout (77C).
Strike for 35C, rest 20′.
slowly (20′) heat 1/3 to 65C, rest up to 25′.
slowly bring to boil, boil up to 25′.
Add back, T=52C, rest 5′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil up to 25′.
Add back, T=65C, rest up to 50′.
slowly heat 1/3 to boiling, boil 5′.
Add back for mashout (77C).
GiN
2011 m. Liepos 31 d.g12
2011 m. Rugpjūčio 1 d.