Informacija

Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. balandžio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 7 d.

Parametrai

OG:
1.082
FG:
1.018
ABV:
8.4 %
IBU:
199
EBC:
14
IBU/OG:
2.43
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (rūkytas ąžuolu) 5.0 2.500
Rūkytas salyklas ('Rauchmalz') 6.0 2.500
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Chinook 13.4 25 60
Summit (pirmas misos apyniavimas) 15.8 25 60
Summit 15.8 25 40
Chinook 13.4 25 10
SHERRY OLOROSO vyno ąžuolinių statinių drožlės 0.0 20 0
      120  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich (mielių pyragas) 700.0 78

Pastabos

Salinimas:
~59-67°C - 225 min.
--> 88˚C
Išviso 240 min.
pH ~ 5,3

Fermentacija:
Aplinkos temperatūra: ~24°C

Misa skaniai karti.
Prisijungę aludariai