Receptas / Baltaragis
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
4.6 %
|
|
IBU:
17
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Belgiškas pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.750 | 50.5 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.300 | 23.9 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.800 | 14.7 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 0.600 | 11.0 | |
5.450 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (U.S.) | 4.0 | 15 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 5.0 | 20 | 60 | |
Imbieras (šviežias) | 0.0 | 10 | 5 | |
Curacao | 0.0 | 10 | 5 | |
Kalendros sėklos | 0.0 | 10 | 5 | |
Hallertau Mittelfruh | 5.0 | 25 | 5 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew WB-06 | 13.0 | 69 |
Pastabos
67-68C - 1 val.
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.0
(1 balsas)
Aludarių Taurė 2013
2013 m. gegužės 11 d.