Receptas / Baltas No.2
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 4 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 10 d.
Parametrai
OG:
1.128
|
|
FG:
1.049
|
|
ABV:
10.4 %
|
|
IBU:
6
|
|
EBC:
12
|
|
IBU/OG:
0.05
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.800 | 22.2 | |
Pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.800 | 22.2 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.800 | 22.2 | |
Pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.800 | 22.2 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.700 | 5.6 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.700 | 5.6 | |
12.600 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 3.1 | 35 | 60 | |
Kalendra | 0.0 | 5 | 15 | |
Curacao | 0.0 | 10 | 15 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 62 |