Receptas / Baltas No.2
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 4 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 10 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.024
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.17
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.800 | 44.4 | |
Pilsnerio salyklas | 3.0 | 2.800 | 44.4 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 0.700 | 11.1 | |
6.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 3.1 | 35 | 60 | |
Kalendra | 0.0 | 5 | 15 | |
Curacao | 0.0 | 10 | 15 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 62 |