Receptas / Erstikio JANKIS
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 9 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. birželio 11 d.
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.005
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
14
|
|
IBU/OG:
0.67
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Viking Malt) | 5.0 | 3.900 | 97.5 | |
Karamelinis salyklas | 240.2 | 0.100 | 2.5 | |
4.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) (šlapios, naudotos) | 60.0 | 87 |
Pastabos
Salinimas:
• pilama 8L / 55ºC vandens;
• 15 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (pirmokas, antrokas, trečiokas);
Fermentacija:
pirminė - xx dienos
antrinė - xx dienos
• pilama 8L / 55ºC vandens;
• 15 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (pirmokas, antrokas, trečiokas);
Fermentacija:
pirminė - xx dienos
antrinė - xx dienos
Peckelis
2013 m. Gegužės 29 d.erstikis
2013 m. Gegužės 29 d.