Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 9 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. birželio 11 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.005
ABV:
4.8 %
IBU:
28
EBC:
14
IBU/OG:
0.67
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Viking Malt) 5.0 3.900
Karamelinis salyklas 240.2 0.100
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Admiral 14.0 13 60
Fuggle 5.5 10 15
      23  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) (šlapios, naudotos) 60.0 87

Pastabos

Salinimas:
• pilama 8L / 55ºC vandens;
• 15 min ~50ºC (1:2);
• pilama 4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (pirmokas, antrokas, trečiokas);

Fermentacija:
pirminė - xx dienos
antrinė - xx dienos

Komentarai

  • Peckelis

    2013 m. Gegužės 29 d.
    O proteazę "įdarbinai", kad salyklas gali būti baltymingas ar kitos mintys buvo?
  • erstikis

    2013 m. Gegužės 29 d.
    Taip, šis salyklas labai baltymingas.
Prisijungę aludariai