Receptas / runce AAA
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 10 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 16 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.0 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
23
|
|
IBU/OG:
0.46
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Tipple | 6.0 | 2.200 | 81.5 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.500 | 18.5 | |
2.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus PMA | 12.0 | 8 | 60 | |
Hersbrucker (German) PMA | 4.0 | 8 | 60 | |
16 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham | 12.0 | 69 |
Pastabos
RO/krano 70/30 +1g CaSO4 +0.5g CaCl2 /10L
Ca 61
Mg 12
SO4 87
Na 18
Cl 44
HCO3 117
RA 45
8L 74C > 70C 60min
keliam ant ugnies iki 76C
76C 10min
nutekinam pirmoką, pradedam jį virti
nutekinam antroką, pakartojam
Ca 61
Mg 12
SO4 87
Na 18
Cl 44
HCO3 117
RA 45
8L 74C > 70C 60min
keliam ant ugnies iki 76C
76C 10min
nutekinam pirmoką, pradedam jį virti
nutekinam antroką, pakartojam