Informacija

Kiekis:
17 litrų
Efektyvumas:
63 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 13 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. birželio 17 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.018
ABV:
3.9 %
IBU:
17
EBC:
8
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Viking malt) 4.0 2.000
Kvietinis salyklas (Aluteksas) 5.0 2.000
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bramling Cross (U.K.) 6.0 20 60
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-33 11.0 63

Pastabos

Salinimas:
• pilama 10L / 77ºC vandens;
• 60 min 70ºC->65ºC (1:2,5);
• 1/3 mentalo užvirinama, grąžinama atgal;
• 40 min 75ºC->70ºC (1:2,5);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+16L);

Fermentacija:
pirminė - xx dienos
antrinė - xx dienos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

9.2

(1 balsas)

Prisijungę aludariai