Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 13 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 13 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.014
ABV:
4.8 %
IBU:
11
EBC:
7
IBU/OG:
0.23
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 2.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 2.000
Vienos salyklas 7.0 1.250
Miežiniai dribsniai 3.0 0.600
      5.850

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Willamette 5.0 15 60
Willamette 5.0 10 30
Willamette 5.0 10 5
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
MauriBrew Weiss 12.0 73

Pastabos

5g kalendros ir 10g imbiero likus 5 min

Komentarai

  • Peckelis

    2013 m. Gegužės 14 d.
    Kaip jautėsi va toks tai kiekis imbiero misoj ir kokiam smulkume jį sudėjai?
  • vapas

    2013 m. Gegužės 14 d.
    Supjausčiau pakankamai dideliais gabaliukais (padalinau gal į 5-6 dalis). Maloniai kvepėjo ir nelabai jautėsi misoje (tolimame ataskonyje tik), bet žiūrėsime kaip bus po fermentavimo
  • Peckelis

    2013 m. Gegužės 14 d.
    Lyg planavau artimoje ateityje bandyti imbierą, tai dabar reiks kaip nors kitaip padaryti, nei tu, ir pasidalinti įspūdžiais
  • vapas

    2013 m. Gegužės 14 d.
    Anksčiau esu dėjęs tik maltą imbierą. Pirmąkart bandžiau su „grynu“. Šįkart Aludarių taurės trečios vietos laimėtojo witbieras įkvėpė pabadyti su šviežiu.
Prisijungę aludariai