Receptas / Ruzveltas
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
11
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.23
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 2.000 | 34.2 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 2.000 | 34.2 | |
Vienos salyklas | 7.0 | 1.250 | 21.4 | |
Miežiniai dribsniai | 3.0 | 0.600 | 10.3 | |
5.850 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Willamette | 5.0 | 15 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 10 | 30 | |
Willamette | 5.0 | 10 | 5 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
MauriBrew Weiss | 12.0 | 73 |
Pastabos
5g kalendros ir 10g imbiero likus 5 min
Peckelis
2013 m. Gegužės 14 d.vapas
2013 m. Gegužės 14 d.Peckelis
2013 m. Gegužės 14 d.vapas
2013 m. Gegužės 14 d.