Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
92 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 21 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 18 d.

Parametrai

OG:
1.056
FG:
1.007
ABV:
6.4 %
IBU:
29
EBC:
27
IBU/OG:
0.51
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Halcyon Pale Ale salyklas 6.0 3.400
Aroma 150.1 0.200
CaraCrystal 120.1 0.200
Special B 400.3 0.100
      3.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Target (U.K.) 10.7 20 60
East Kent Golding (U.K.) 4.0 20 15
Styrian Golding (Slovenia) 5.0 10 1
Hersbrucker (German) 4.0 10 0
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 87

Pastabos

400 gr. kiaulpienių (viso augalo) 45 min. virimui. Vandenį salinimui sulfatinsim lengvai taip litrais dviem "Tichės".

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.0

(1 balsas)

Komentarai

  • Peckelis

    2014 m. Balandžio 30 d.
    Tik primenu, kad pienės jau kaip ir pražydo. Rekomenduoju:)
  • Peckelis

    2016 m. Kovo 22 d.  
    Tai va. Rūsys geras tuo, kad turi visokių užkaborių. Ragauju buteliuką. Jam netrukus būtų trys metukai. Biteriškumo kaip ir nebelikę. Bet...medus, džiovinti vaisiai, ypač mėlynės tai laužo skales. O skonis pradeda panėšėti į lengvą midų - puiku. Dar yra. Palaikysim metelius kitus...
Prisijungę aludariai