Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 23 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gegužės 23 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.007
ABV:
4.9 %
IBU:
14
EBC:
6
IBU/OG:
0.32
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 1.600
Belgiškas pilsnerio salyklas 3.0 1.600
Avižiniai dribsniai 4.0 0.450
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.450
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding (U.K.) 4.0 22 60
Saaz (Czech) 4.0 14 15
      36  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 85

Pastabos

3,5 gr grūstų kalendrų sėklų
7,1 gr džiovintų Curacao žievelių

Komentarai

  • MK

    2013 m. Gegužės 24 d.
    3,5 gr grūstų kalendrų sėklų
    7,1 gr džiovintų Curacao žievelių

    nelabai jausis. kalendros tokiam kiekiui dedu 20 gr curacao 20-25 gr
  • Gytis

    2013 m. Gegužės 24 d.
    Kalendra tikrai jausis, aš dedu 5 gramus ir jaučiasi. Mano skoniui 20 gramų kalendros būtų per daug. Vienu žodžiu skonio reikalas.
  • Alchemikas

    2013 m. Gegužės 24 d.
    Nenorėčiau, kad kalendra dominuotų, tai gal iki 5 gr pakelsiu. Dėl apelsinų, tai šis skonis malonus, ypač vasarą, pakelsiu iki 15 gr.

    Tarp kitko, ar kalendros parduotuvėje ir Savame aluje yra skirtingos? Parduotuvėje mažesniais kiekiai parduoda ir pigiau. Esu susirūpinęs dėl perteklinių nepanaudotų kiekių.
Prisijungę aludariai