Receptas / Ieva
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
66 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 26 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. sausio 8 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
19
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Maltosos salyklas | 3.0 | 2.800 | 47.5 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 1.800 | 30.5 | |
Kvietiniai dribsniai | 3.0 | 1.000 | 16.9 | |
CaraHell | 25.0 | 0.300 | 5.1 | |
5.900 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 83 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Apelsinų žievelė (karčioji) | 20.0 g | Virimui | 15 min. | |
Kalendra | 5.0 g | Virimui | 15 min. |
Pastabos
50C -- 20 min
66C -- 80 min
66C -- 80 min