Receptas / hell ale
Informacija
Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
83 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. gegužės 31 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. birželio 7 d.
Parametrai
OG:
1.054
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
4.7 %
|
|
IBU:
20
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.36
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 6.0 | 2.300 | 69.7 | |
CaraHell | 25.0 | 1.000 | 30.3 | |
3.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus PMA | 12.0 | 12 | 45 | |
12 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Top rehidratuotos | 6.0 | 66 |
Pastabos
RO/krano 99/01 +1g CaSO4 +0.3g NaCl +1g CaCl2 /10L
Ca 52
Mg 0
SO4 55
Na 13
Cl 67
HCO3 4
RA -34
pH 5.45
9L 53C > 51C 10min
keliam ant ugnies iki 64C
64C 60min
keliam iki 76
nutekinam pirmoką, pradedam jį virti
nutekinam antroką, pakartojam
Ca 52
Mg 0
SO4 55
Na 13
Cl 67
HCO3 4
RA -34
pH 5.45
9L 53C > 51C 10min
keliam ant ugnies iki 64C
64C 60min
keliam iki 76
nutekinam pirmoką, pradedam jį virti
nutekinam antroką, pakartojam
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
8.5
(2 balsai)
8.8