Receptas / Šienapjūtės
Informacija
Parametrai
OG:
1.058
|
|
FG:
1.004
|
|
ABV:
7.1 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 4.000 | 77.7 | |
Kvietinis salyklas (tamsus) | 15.0 | 1.000 | 19.4 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.150 | 2.9 | |
5.150 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Magnum | 15.0 | 15 | 45 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 20 | 15 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 30 | 0 | |
65 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
NBS Neale's Belgian Saison | 12.0 | 93 |
Pastabos
Salinimas:
55-50C - 10 min +2gr CaCl2+2gr CaSO4/10L
68-65C - 60 min
Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L
5gr Airiškos kerpenos - 15 min
55-50C - 10 min +2gr CaCl2+2gr CaSO4/10L
68-65C - 60 min
Tekinimas:
76C + 2gr CaCl2/10L
5gr Airiškos kerpenos - 15 min