Informacija

Kiekis:
2000 litrų
Efektyvumas:
80 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 11 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.013
ABV:
4.5 %
IBU:
17
EBC:
6
IBU/OG:
0.36
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 200.000
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 100.000
Kvietiniai dribsniai 3.0 50.000
Vienos salyklas 7.0 35.000
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ 6.0 4.000
      389.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (U.S.) 7.7 800 60
Hallertau Mittelfruh 5.0 1000 60
Cascade (U.S.) 7.7 600 5
Apelsino žievelės arba Curacao 0.0 700 5
Kalendros sėklos 0.0 600 5
Hallertau Mittelfruh 5.0 400 5
Imbieras (šviežias) 0.0 600 5
      4700  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 1000.0 72

Pastabos

Recepto bendraautorius Vajezus.

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.2

(2 balsai)

Komentarai

  • west

    2013 m. Liepos 11 d.
    čiuju Kaunas kaip visuomet liks nuskriaustas :(
  • Vajezus

    2013 m. Liepos 11 d.
    Na pirmo virimo Kaunui greiciausiai neuzteks. Artimiausias taskas kur bus galima isigyti - Jonavos alaus savanoriai (nuo kitos savaites).
  • Artis

    2013 m. Liepos 12 d.
    VAK'iečiai, būčiau dėkingas jei užpildytume vertinimo formą :)
    Tai labai pagelbėtų tobulinant alų.
  • Tomas Žeimys

    2013 m. Liepos 12 d.
    Kitam kartui jei norite normalaus feedback'o, rekomenduoju į VAK'ą atsinešti vertinimo formas. Nes manau daugumai sunku prisiminti kas ten kaip buvo.
  • Artis

    2013 m. Liepos 12 d.
    Gera įdėja. Dėkui.
Prisijungę aludariai