Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
66 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. birželio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. birželio 25 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.008
ABV:
5.4 %
IBU:
68
EBC:
15
IBU/OG:
1.36
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 6.000
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate' 900.7 0.050
      6.050

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 15.0 10 60
Citra 15.0 10 50
Citra 15.0 10 40
Citra 15.0 10 30
Citra 15.0 10 20
Citra 15.0 10 15
Tradition (German) 6.0 30 0
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale US-05(56) 12.0 83

Pastabos

viso vandens 40l
15 l 57c > 50c
8 l 100c > 65c
10 l 100c > 78c

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

9.6

(1 balsas)

Komentarai

  • audryla

    2013 m. Birželio 19 d.
    Durniausia yra tai, jog man reikia stebuklo, kad galėčiau sudalyvaut Guobalyne :-(
  • west

    2013 m. Birželio 19 d.
    na pagyvenam iki išpilstymo tada ką nors sumąstysim.
  • Peckelis

    2013 m. Birželio 20 d.
    Patirties turiu taip čiut bišky virš nulio, bet be antrinės IPA man nesigavo, o be sauso apyniavimo kaip išlupt vos ne privalomą intensyvų apynių aromatą, irgi nežinau.
  • west

    2013 m. Liepos 16 d.
    geriu, puikus alus. norėčiau netgi su kuom nors pasidalint :) idant ne vienam visi gyvenimo džiaugsmai
  • MK

    2013 m. Liepos 17 d.
    nu tai ruoshk bonke ryt uzsuksiu :)
Prisijungę aludariai