Receptas / RUDENINIS CIOBRELIS
Informacija
Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 9 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gruodžio 8 d.
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.017
|
|
ABV:
6.0 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
19
|
|
IBU/OG:
0.51
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Apdovanojimai
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas MALTOSA | 10.0 | 5.000 | 62.3 | |
Rugių salyklas | 6.0 | 3.000 | 37.4 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.020 | 0.2 | |
8.020 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 73 |
Pastabos
pelynas iki 10g i antrine
Komentarai
-
aivan
2014 m. Birželio 1 d.manau vertas paviesinti, mano eksperimentas:
10men brandinimo labai skanus alus. ideali karbonizacija puta aromatinga tvirta, net isgerus bokala dar lieka biski ant sonu. apiniu aromatas santurei dera su ciobreliu ir liepziedziais kurie neisisoka.
ce nao subjektyvi nuomone. kam bus idomu paragaut kaskiek turesiu gobalyne. bus idomi jusu nuomone.
asmeniskai +- kartosiu
p.s. geremas buvo ir anksciau, bet galutini,esama, skoni igavo tik po 8men. -
erstikis
2014 m. Birželio 27 d.Gal galima butelaitį paragauti? -
Peckelis
2014 m. Birželio 27 d.Apdainavom šitą alų Guobalyne. Mano nuosprendį Aivan žino, įdomu, kokios kitos nuomonės (tik paragavus). -
aivan
2014 m. Birželio 29 d.erstikis ,dar buteli turiu, per koki susitikima butuinai atidarysim, pranesiu kada.
Guobalynas 2014
2014 m. birželio 22 d.