Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 9 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. gruodžio 8 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.017
ABV:
6.0 %
IBU:
32
EBC:
19
IBU/OG:
0.51
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Apdovanojimai

  • Guobalynas 2014

    2014 m. birželio 22 d.
    Vieta: III
    Kategorija: Eksperimentinis
    Surinkti taškai: 54.00

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas MALTOSA 10.0 5.000
Rugių salyklas 6.0 3.000
Skrudinti miežiai 1000.8 0.020
      8.020

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 14.0 10 60
pelynas 1.0 1 60
Nugget 12.0 10 30
Nugget 12.0 10 15
Nugget 12.0 10 10
liepziedziai 0.0 15 5
Nugget 12.0 10 5
ciobrelis 0.0 5 0
      71  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-04 12.0 73

Pastabos

pelynas iki 10g i antrine

Komentarai

  • aivan

    2014 m. Birželio 1 d.  
    manau vertas paviesinti, mano eksperimentas:
    10men brandinimo labai skanus alus. ideali karbonizacija puta aromatinga tvirta, net isgerus bokala dar lieka biski ant sonu. apiniu aromatas santurei dera su ciobreliu ir liepziedziais kurie neisisoka.
    ce nao subjektyvi nuomone. kam bus idomu paragaut kaskiek turesiu gobalyne. bus idomi jusu nuomone.
    asmeniskai +- kartosiu
    p.s. geremas buvo ir anksciau, bet galutini,esama, skoni igavo tik po 8men.
  • erstikis

    2014 m. Birželio 27 d.
    Gal galima butelaitį paragauti?
  • Peckelis

    2014 m. Birželio 27 d.
    Apdainavom šitą alų Guobalyne. Mano nuosprendį Aivan žino, įdomu, kokios kitos nuomonės (tik paragavus).
  • aivan

    2014 m. Birželio 29 d.
    erstikis ,dar buteli turiu, per koki susitikima butuinai atidarysim, pranesiu kada.
Prisijungę aludariai