Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. liepos 13 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. liepos 21 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.020
ABV:
3.5 %
IBU:
15
EBC:
6
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas 3.0 1.500
Bazinis salyklas (vokiškas ir čekiškas) 3.0 1.500
      3.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 8.0 12 60
      12  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Safale S-33 (galiojimas baigėsi prieš 1.5m) 12.0 57

Pastabos

RO/krano 100/00 +1.2g CaSO4 +1.2g CaCl2 /10L

Ca 61
Mg 0
SO4 67
Na 0
Cl 58
HCO3 0
RA
pH nematavau, nes tingėjau

7.5L 74C > 66C 30min
40-50% trišto mentalo dekokcija: spirti iki virimo, 10min. grąžinti
į likusį mentalą temp pakėlimui 2.5L 100c vandens iki 70c
dekokciją atgal, 74C
74C 30min
supilam 10L 82C vandens
tekinam

salinau plastikiniam kubile, salyklus sumaliau stambokai

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

8.8

(2 balsai)

Komentarai

  • runce

    2013 m. Liepos 18 d.
    sužinosim tik tada, kai išpilstysiu =p
  • erstikis

    2013 m. Liepos 24 d.
    Na, ir kaip?
  • runce

    2013 m. Liepos 24 d.
    nebuvau namie pora dienų. grįšiu, paragausiu, pranešiu
  • runce

    2013 m. Liepos 24 d.
    neblogai visai. grįžęs įkaliau tris taures, alutis silpnas, bet turtingas. charakteris tikrai ne vokiško kvietinio, net galima abejot, kad tai kvietinis alus, bet skanus, o tai svarbiausia. trūksta šiek tiek kalendros ir curacao ir bus belgiškas wit. bandymas su s33 pasiteisino
  • zaltys

    2013 m. Liepos 28 d.
    nu va, pagaliau. Vertinimą gal kiek kilstelėjau, bet bus paskatinimui. O šiaip man patiko, ypač kitą dieną :-) Šitą galima GERTI
Prisijungę aludariai