Receptas / Gervuogėlė
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 31 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
3.9 %
|
|
IBU:
27
|
|
EBC:
47
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.500 | 56.5 | |
Gervuogės | 3.0 | 2.000 | 32.3 | |
Marris Otter | 6.0 | 0.300 | 4.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.300 | 4.8 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.100 | 1.6 | |
6.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Admiral (U.K.) | 1.0 | 1 | 60 | |
Willamette | 5.0 | 40 | 60 | |
41 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich | 12.0 | 62 |
Pastabos
Filtruota per aviečių stiebus.
Nuotraukos
Įvertinimai
Bendras įvertinimas:
6.2
(1 balsas)
Komentarai
-
Peckelis
2013 m. Rugpjūčio 13 d.Ar tik nebus per daug tavo vaisiniame aluje uogų? Net gervuogių riba, mano supratimu, o tu dar serbentų įverst grasini:). Apsiribotum 1.1 - 1.3 kg gervuogių ir pabandytum, kas išeis. Nebent turi ta kryptimi patyrimo. -
audryla
2013 m. Rugpjūčio 13 d....pakvipo lambiku :-)
Gervuoges virsi? -
Zalvarinis
2013 m. Rugpjūčio 14 d.Tai čia dar galvoju, bet serbentai atrodo nuplaukė. Pažadėjo, bet negausiu. Gervuoges bandysiu dėt jau tik vėsinant (nes skaičiau kituose receptuose apie išsiskiriančius pektinus). -
audryla
2013 m. Rugpjūčio 14 d.Va va ...apie pektinus ir norėjau perspėt...
6.2
skrudintas salyklas, uogos, medus
be putos, beveik juoda spalva
sutraukiantis, žolėtas kartumas. Poskonyje salyklo saldumas kuris vėliau dingsta ir lieka žolėtas kartumas
Lengva karbonizacija