Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 6 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 31 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.018
ABV:
3.9 %
IBU:
27
EBC:
47
IBU/OG:
0.57
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 3.500
Gervuogės 3.0 2.000
Marris Otter 6.0 0.300
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' 800.6 0.300
CaraCrystal 120.1 0.100
      6.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Admiral (U.K.) 1.0 1 60
Willamette 5.0 40 60
      41  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich 12.0 62

Pastabos

Filtruota per aviečių stiebus.

Nuotraukos

Įvertinimai

Bendras įvertinimas:

6.2

(1 balsas)

Komentarai

  • Peckelis

    2013 m. Rugpjūčio 13 d.
    Ar tik nebus per daug tavo vaisiniame aluje uogų? Net gervuogių riba, mano supratimu, o tu dar serbentų įverst grasini:). Apsiribotum 1.1 - 1.3 kg gervuogių ir pabandytum, kas išeis. Nebent turi ta kryptimi patyrimo.
  • audryla

    2013 m. Rugpjūčio 13 d.
    ...pakvipo lambiku :-)

    Gervuoges virsi?
  • Zalvarinis

    2013 m. Rugpjūčio 14 d.
    Tai čia dar galvoju, bet serbentai atrodo nuplaukė. Pažadėjo, bet negausiu. Gervuoges bandysiu dėt jau tik vėsinant (nes skaičiau kituose receptuose apie išsiskiriančius pektinus).
  • audryla

    2013 m. Rugpjūčio 14 d.
    Va va ...apie pektinus ir norėjau perspėt...
Prisijungę aludariai