Receptas / O kodėl ne?
Informacija
Parametrai
OG:
1.060
|
|
FG:
1.004
|
|
ABV:
7.3 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.43
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 5.000 | 97.7 | |
Rūgštusis salyklas „Sauermalz“ | 6.0 | 0.120 | 2.3 | |
5.120 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Neale's Belgian Saison | 12.0 | 93 |
Pastabos
Salinimas:
53-50C - 5 min
68-65C - 60 min
Tekinimas:
76C
5gr Airiškos kerpenos - 15 min
53-50C - 5 min
68-65C - 60 min
Tekinimas:
76C
5gr Airiškos kerpenos - 15 min