Receptas / Žieminis Avižinis
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 22 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. sausio 18 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
67
|
|
IBU/OG:
0.34
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Čekiškas, Alutekso) | 3.0 | 5.000 | 72.5 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 14.5 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.500 | 7.2 | |
Degintas salyklas (Alutekso) | 1200.9 | 0.400 | 5.8 | |
6.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Paprastasis apynis | 4.1 | 50 | 60 | |
Hersbrucker (German) | 4.0 | 10 | 20 | |
60 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-04 | 12.0 | 79 |
Pastabos
Pirminė 7 d.
Antrinė 7 d.
Antrinė 7 d.