Receptas / Pavilnio Belgas
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
62 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 24 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. rugpjūčio 24 d.
Parametrai
OG:
1.062
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
6.6 %
|
|
IBU:
37
|
|
EBC:
79
|
|
IBU/OG:
0.60
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Lietuviškas salyklas nuo Biržų krašto | 5.0 | 3.000 | 48.0 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 16.0 | |
Aroma | 150.1 | 0.500 | 8.0 | |
Special B | 400.3 | 0.500 | 8.0 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.500 | 8.0 | |
Rudasis cukrus | 20.0 | 0.500 | 8.0 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.250 | 4.0 | |
6.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Styrian Golding (Slovenia) | 5.0 | 20 | 60 | |
Northern Brewer (German) | 8.0 | 20 | 60 | |
Tettnanger (German) | 5.0 | 10 | 60 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safbrew T-58 | 12.0 | 81 |