Receptas / Girtas Flandersas
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. rugpjūčio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2014 m. vasario 5 d.
Parametrai
OG:
1.071
|
|
FG:
1.020
|
|
ABV:
6.7 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
50
|
|
IBU/OG:
0.29
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 3.000 | 43.5 | |
BEST Munich Dark salyklas | 25.0 | 2.000 | 29.0 | |
BEST Caramel Malt dark I salyklas | 105.1 | 1.000 | 14.5 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.400 | 5.8 | |
Special B | 400.3 | 0.300 | 4.3 | |
Avižiniai dribsniai | 4.0 | 0.200 | 2.9 | |
6.900 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 40 | 60 | |
East Kent Golding (U.K.) | 4.0 | 40 | 10 | |
80 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-33 | 9.0 | 72 |
romac
2013 m. Rugsėjo 12 d.Pirma degustacija 09.12. Uzgazavimas 2.1. Gera, grazi, sviesiai gelsva puta, bet ABV greiciau 8, gal mano hydrometras meluoja :) duociau dar gera menesi ar du brandinimo.
romac
2013 m. Rugsėjo 14 d.