Receptas / Belgas vDupel
Informacija
Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
72 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugpjūčio 7 d.
Parametrai
OG:
1.075
|
|
FG:
1.019
|
|
ABV:
7.3 %
|
|
IBU:
16
|
|
EBC:
27
|
|
IBU/OG:
0.22
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas (Maltosa) | 3.0 | 4.000 | 44.9 | |
Pale Ale salyklas | 7.0 | 3.000 | 33.7 | |
Miuncheno salyklas | 15.0 | 1.000 | 11.2 | |
Karamelinis salyklas 135 (Maltosa) | 135.1 | 0.600 | 6.7 | |
Invertuotas cukrus | 100.1 | 0.300 | 3.4 | |
8.900 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WYEAST XL 3739 FLANDERS GOLDEN ALE | 125.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas:
44C - 20min
44C --> 65C
65C - 40min
65C --> 75C
75C - 20min
44C - 20min
44C --> 65C
65C - 40min
65C --> 75C
75C - 20min
SKazas
2011 m. Birželio 26 d.svyturys
2011 m. Birželio 26 d.Gytis
2011 m. Spalio 14 d.Dainius
2011 m. Lapkričio 6 d.