Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
72 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. birželio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. rugpjūčio 7 d.

Parametrai

OG:
1.075
FG:
1.019
ABV:
7.3 %
IBU:
16
EBC:
27
IBU/OG:
0.22
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosa) 3.0 4.000
Pale Ale salyklas 7.0 3.000
Miuncheno salyklas 15.0 1.000
Karamelinis salyklas 135 (Maltosa) 135.1 0.600
Invertuotas cukrus 100.1 0.300
      8.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 15.1 15 60
Nugget 15.1 10 0
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
WYEAST XL 3739 FLANDERS GOLDEN ALE 125.0 75

Pastabos

Salinimas:
44C - 20min
44C --> 65C
65C - 40min
65C --> 75C
75C - 20min

Komentarai

  • SKazas

    2011 m. Birželio 26 d.
    Kaip suprasti apynių laiką 0?
  • svyturys

    2011 m. Birželio 26 d.
    Išjungi ugnį, sumeti apynius.
  • Gytis

    2011 m. Spalio 14 d.
    Čia šitą vakar VAK'e ragavome?
  • Dainius

    2011 m. Lapkričio 6 d.
    Spėju,kad tas pats. O šitas tai nustebino! Čia tai bent mielių charakteris! Likau sužavėtas.
Prisijungę aludariai