Receptas / Gabrėlų blonde 2017 ed.
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 8 d.
Parametrai
OG:
1.063
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
6.4 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
15
|
|
IBU/OG:
0.39
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.100 | 57.7 | |
Miuncheno salyklas | 22.0 | 0.700 | 13.0 | |
Amber salyklas | 45.0 | 0.480 | 8.9 | |
Cukrus | 0.0 | 0.390 | 7.3 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 0.330 | 6.1 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 3.0 | 0.200 | 3.7 | |
Kukurūziniai dribsniai | 2.0 | 0.170 | 3.2 | |
5.370 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (DE) | 3.9 | 25 | 60 | |
Mt. Hood | 5.5 | 15 | 60 | |
Mt. Hood | 5.5 | 15 | 15 | |
55 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast 3787: Trappist High Gravity | 200.0 | 77 |
Pastabos
50C -- 10 min
65C -- 45 min
72C -- 30 min
82C->76C -->
Fermentacija 17C
Vanduo 15+17
2 gr sulf + 5 gr chlor
8+17 fosf.r
11,23+17,94
65C -- 45 min
72C -- 30 min
82C->76C -->
Fermentacija 17C
Vanduo 15+17
2 gr sulf + 5 gr chlor
8+17 fosf.r
11,23+17,94