Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
78 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2013 m. spalio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. vasario 8 d.

Parametrai

OG:
1.063
FG:
1.015
ABV:
6.4 %
IBU:
25
EBC:
15
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.100
Miuncheno salyklas 22.0 0.700
Amber salyklas 45.0 0.480
Cukrus 0.0 0.390
BEST Pale Ale salyklas 6.0 0.330
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 0.200
Kukurūziniai dribsniai 2.0 0.170
      5.370

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (DE) 3.9 25 60
Mt. Hood 5.5 15 60
Mt. Hood 5.5 15 15
      55  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Wyeast 3787: Trappist High Gravity 200.0 77

Pastabos

50C -- 10 min
65C -- 45 min
72C -- 30 min
82C->76C -->

Fermentacija 17C
Vanduo 15+17
2 gr sulf + 5 gr chlor
8+17 fosf.r
11,23+17,94

Prisijungę aludariai